Experience Center, dé plek voor kennisoverdracht!

Waarom het Experience Center?

De aandacht vanuit verschillende hoeken voor het relatief jonge vakgebied van ventilatie en luchtbehandeling is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Maar wat is nu daadwerkelijk het belang van gezonde lucht? Welke invloed heeft ventilatie op ons welzijn? Om die vraag te beantwoorden is in Bergschenhoek het Experience Center gebouwd.

Het Experience Center beslaat 800m2 en staat bol van de nieuwste technieken en onderwerpen op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling; de core-business van alle ondernemingen, waaronder Bergschenhoek Luchtcomfort, die vallen onder de R-vent group, een 100% dochteronderneming van Bergschenhoek Groep.

Duidelijk maken op welke manier we met alle partijen binnen de gehele bouwkolom samen kunnen zorgen dat  we het beste resultaat behalen, dat is de rol van het Experience Center. Want dingen die mensen horen vergeten ze, wat mensen zien onthouden ze, maar wat mensen ervaren begrijpen ze. Daarbij is de rol van het Experience Center van wezenlijk belang.

'What you hear, you forget, What you see, you remember, What you do, you understand‘

U bent van harte welkom

In het Experience Center zijn alle professionals uit de gehele bouwkolom van harte welkom! Van architect en adviseur tot en met de installateur en de zzp-er. Kortom alle partijen uit de bouwkolom. De bouwkolom waarvoor de basis gelegd wordt in het onderwijs. Meedenken en enthousiasmeren voor een vakgebied waar we trots op kunnen zijn en waar nieuwe ideeën de ruimte krijgen. Een vak dat voorziet in één van de basisbehoefte, zo niet de belangrijkste, van ons bestaan; gezonde lucht!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur uw vraag naar verkoop@ihb.nl Wij nemen dan contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.