Bergschenhoek Nieuws

 

Openingstijden vestigingen eind december/ begin januari

In de periode van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari 2020 zijn alle vestigingen van Bergschenhoek Luchtcomfort gesloten. Daarnaast zijn, in verband met de voorraadinventarisatie, de leveringen van goederen rond deze periode beperkt. Hieronder een aantal belangrijke data ten aanzien van leveringen:

  • Donderdag 19 december zullen de laatste leveringen worden geladen die op vrijdag 20 december afgeleverd worden.
  • Het afhalen van goederen kan tot en met vrijdag 20 december.
  • Retourmaterialen kunnen dit jaar uiterlijk vrijdag 29 november aangeboden worden. Retouren kunnen het nieuwe jaar vanaf maandag 6  januari 2020 weer worden aangeboden. 
  • De eerste leveringen in het nieuwe jaar met ons eigen transportsysteem worden uitgeleverd vanaf maandag 6 januari 2020.

R-Vent Seminars Luchtdichtheid op 28 november

Op 28 november staan vanaf 10.00 t/m 14.00 de deuren open van ons EXPERIENCE CENTER in Bergschenhoek. Tijdens het seminar staat het belang van de realisatie van een luchtdicht en energiezuinig ventilatie- en luchtbehandelingsysteem centraal. Tijdens het R-Vent Seminar Luchtdichtheid geven wij inzicht in de aanstaande wijzigingen in wet- en regelgeving en hoe daar in de praktijk optimaal op in te spelen. Het seminar bestaat uit een theorie gedeelte waarin we o.a. de aankomende BENG 2020-regelgeving bespreken. Daarnaast nemen wij u mee richting de praktijk waarbij u zelf aan de slag kan.

Alles met maar één doel; om gezamenlijk ventilatie- en luchtbehandelingsystemen te realiseren in het belang van de eindgebruiker. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u na deze dag ventilatie- en luchtbehandeling in de gebouwde omgeving kunnen realiseren die recht doet aan het belang van ventilatie: Een primaire levensbehoefte.

Door te klikken op onderstaande link kunt u zich verzekeren van deelname. U ontvangt een bevestiging van u inschrijving met daarin het volledige programma. Graag tot ziens op 28 november!

Aanmelden

Vestiging Barendrecht per 1 mei 2019 gesloten

Steeds meer klanten bestellen bij R-Vent via onze webshop (webshop.ihb.nl) en maken gebruik van onze elektronische bestelmogelijkheden. Door de toename van de onlinebestellingen en het daarmee afnemende aantal afhalende klanten is besloten onze vestiging in Barendrecht per 1 mei 2019 te sluiten. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het eventuele ongemak dat deze sluiting voor u veroorzaakt.

Uiteraard blijft het voor u mogelijk uw bestellingen te blijven plaatsen via onze webshop, per e-mail of telefonisch.

·      Webshop          : webshop.ihb.nl

·      E-mail               : orders@rvent.nl

·      Telefoon           : 010-5242630

Na het ontvangen van uw bestelling leveren wij de door u bestelde materialen op het gewenste afleveradres of kunt u kiezen om de materialen af te halen op de vestigingen in Bergschenhoek, Eijsden of Staphorst. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Salessupport op onze hoofdvestiging in Bergschenhoek via telefoon: 010-5242640 of via onze vertegenwoordiger in de regio: Kenny van der Waal.

 

In de periode van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari 2020 zijn alle vestigingen van Bergschenhoek Luchtcomfort gesloten. Daarnaast zijn, in verband met de voorraadinventarisatie, de leveringen van goederen rond deze periode beperkt. Hieronder een aantal belangrijke data ten aanzien van leveringen:

 

·         Donderdag 19 december zullen de laatste leveringen worden geladen die op vrijdag 20 december afgeleverd worden.

 

·         Het afhalen van goederen kan tot en met vrijdag 20 december.

 

·         Retourmaterialen kunnen dit jaar uiterlijk vrijdag 29 november aangeboden worden. Retouren kunnen het nieuwe jaar vanaf maandag 6  januari 2020 weer worden aangeboden.

 

·         Vanaf maandag 6 januari 2020 zijn alle vestigingen weer normaal geopend. Voor de reguliere openingstijden klik hier

 

(link naar http://www.luchtcomfort.nl/site/contact/)

 

·         De eerste leveringen in het nieuwe jaar met ons eigen transportsysteem worden uitgeleverd vanaf maandag 6 januari 2020.

 

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep