Bergschenhoek Groep
Partners
Bestekservices / Tekenprogramma's
Artikelclassificatie
R&D
Branche verenigingen & organisaties
Duurzame Energie
Campagnes
Overig

Links

Bergschenhoek Groep

Bergschenhoek Luchtcomfort is als werkmaatschappij onderdeel van de Bergschenhoek Groep; een toonaangevende speler in de internationale bouwwereld. De groep biedt werk aan enkele honderden mensen en richt zich naast IHB met haar productie en levering van ventilatieproducten ook op de productie en levering van rookgasafvoer- en waterbeheersingproducten.

Kerntaak van de Bergschenhoek Groep is het leveren van de juiste, genormaliseerde kwaliteitsproducten, die hun onderbouwing vinden in een gedegen technisch advies en expertise.

Cox Geelen in het Limburgse Eijsden is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van luchttoevoer- en rookgasafvoersystemen voor condenserende en niet-condenserende cv-ketels.

Bergschenhoek Civiele Techniek richt zich met een breed programma op de sector weg- en waterbouw, met het accent op het laatste.

KWT-Group is producent van waterbeheersingsproducten. Afsluiters, kleppen, vlotterunits, schuiven en hevels zijn enkele voorbeelden van de producten die KWT levert.

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep