Bergschenhoek Groep
Partners
Bestekservices / Tekenprogramma's
Artikelclassificatie
R&D
Branche verenigingen & organisaties
Duurzame Energie
Campagnes
Overig

Links

Bestekservices / Tekenprogramma's

Arkey
Arkey is een CAD-systeem specifiek voor het ontwerpen van gebouwen, gebouwinstallaties en inrichting. De producten van Bergschenhoek Luchtcomfort zijn opgenomen in de productbibliotheek van Arkey voor het installatietechnisch tekenen. Arkey wordt dagelijks ingezet bij architecten, installateurs, gebouwbeheerders, aannemers, projectinrichters, standbouwers en woningcorporaties.

MEPcontent by Stabiplan
MEP engineers hebben up-to-date artikelgegevens nodig van de producten die ze in hun modellen en tekeningen opnemen. De artikelgegevens van de producten van Bergschenhoek Luchtcomfort zijn hier te vinden en kosteloos te downloaden, zowel CAD-symbolen als Revit-families.

CADAC
Cadac is gespecialiseerd in ontwikkeling, advies, opleiding en verkoop van gebruiksvriendelijke software (op onder andere AutoCAD). Het complete R-Vent leveringsprogramma van Bergschenhoek Luchtcomfort is opgenomen in Cadac-Nordined.

Stabu FPS / Bestekservice.nl
Bergschenhoek Luchtcomfort is met besteksinformatie opgenomen in Stabu FPS. Fabrikantgebonden Product Specificatie (FPS) is een samenwerking met NBD-online, een uitgave van Sdu Uitgevers.

 

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep