31-07-2019– R-Vent Seminars Luchtdichtheid
03-03-2019 - Vestiging Barendrecht per 1 mei 2019 gesloten


Prijsaanpassing Bergschenhoek Luchtcomfort per 1 april 2020

Helaas zien we ons volgend jaar ook geconfronteerd met een aantal sterk gestegen kosten waarop wij geen directe invloed hebben. Het meest in het oog springend is uiteraard de CAO verhoging in de Klein Metaal welke meer dan 6% op jaarbasis bedraagt. Ook de kosten in energie, materialen en transport zien we flink stijgen.

Bovenstaande in ogenschouw nemend zijn wij als Bergschenhoek Luchtcomfort genoodzaakt om per 1 april 2020 een algemene prijsaanpassing door te voeren van 2,5% op onze meeste productgroepen.

» Lees hier de complete brief 

Climate Recovery fors in prijs verlaagd!

Climate Recovery, het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit glaswol is nu extra voordelig geprijsd. Het lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is tot 90% duurzamer en meer dan 50% lichter ten opzichte van de standaard stalen ventilatiekanalen met na-isolatie. Climate Recovery is eenvoudiger te transporteren en halveert de installatietijd. 

» Prijslijst Climate Recovery 

Dé nieuwe standaard voor duurzaam geïsoleerd kanaalwerk

Met gemak uw orders geïsoleerd kanaalwerk uitvoeren? Maak dan kennis met onze duurzame kanaaloplossingen. Zowel bovendaks, met R-Vent SPEED Thermoduct Outdoor, als voor binnen met Climate Recovery én het nieuwe R-Vent SPEED Thermoduct Indoor. Hiermee bieden wij u  de voordeligste en duurzaamste oplossingen. Dé standaard van om standaard geïsoleerd en lichtgewicht kanaalwerk te realiseren.

Ervaar het nu zelf en voer uw projecten met geïsoleerd kanaalwerk uit met Climate RecoveryR-Vent SPEED Thermoduct. Beide producten bieden u flinke voordelen. U kunt uw projecten niet alleen sneller en eenvoudiger uitvoeren. Beide kanaaloplossingen zijn ook zeer duurzaam.

 

Boterdorpseweg 10
2661 AC Bergschenhoek
Tel (010) 5242600 - Fax (010) 5242601
E-mail info@ihb.nl
Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep