6-11-2019 – Openingstijden eind december
31-07-2019– R-Vent Seminars Luchtdichtheid
12-04-2019 - R-Vent Prijslijst 2019 online
03-03-2019 - Vestiging Barendrecht per 1 mei 2019 gesloten
28-09-2018 - Prijsaanpassing per 1 januari 2019


Meld u nu aan voor het R-Vent Seminars Luchtdichtheid op 28 november

Op donderdag november staat vanaf 10.00 t/m 14.00 uur de deuren open van ons EXPERIENCE CENTER in Bergschenhoek voor het seminar Luchtdichtheid. Tijdens het seminar staat het belang van de realisatie van een luchtdicht en energiezuinig ventilatie- en luchtbehandelingsysteem centraal. Tijdens het R-Vent Seminar Luchtdichtheid geven wij inzicht in de aanstaande wijzigingen in wet- en regelgeving en hoe daar in de praktijk optimaal op in te spelen. Het seminar bestaat uit een theorie gedeelte waarin we o.a. de aankomende BENG 2020-regelgeving bespreken. Daarnaast nemen wij u mee richting de praktijk waarbij u zelf aan de slag kan.

Lees meer

R-Vent Prijslijst en Productoverzicht 2019 online

De nieuwe R-Vent Prijslijst en Productoverzicht 2019 zijn nu online beschikbaar. Het productgamma is wederom uitgebreid met een groot aantal nieuwe producten en productgroepen. Door middel van ons completere leveringsprogramma, (lever)betrouwbaarheid, advies, engineering en kennis en kunde kunnen wij u als gewaardeerde relatie van dienst zijn met tal van vernieuwende producten.

Bekijk de prijslijst of het productoverzicht online via onderstaande links of bestel een gedrukt exemplaar via verkoop@rvent.nl. Het complete assortiment is ook beschikbaar via de datapools van 2BA en Artikelbeheer.nl

» R-Vent Prijslijst 2019

» R-Vent Productoverzicht 2019

Climate Recovery fors in prijs verlaagd!

Climate Recovery, het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit glaswol is nu extra voordelig geprijsd. Het lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is tot 90% duurzamer en meer dan 50% lichter ten opzichte van de standaard stalen ventilatiekanalen met na-isolatie. Climate Recovery is eenvoudiger te transporteren en halveert de installatietijd. 

» Prijslijst Climate Recovery 

Prijsaanpassing per 1 januari 2019

Als gevolg van de sterk toegenomen kosten (o.a. lonen, materialen en transport) en de stijgende staalprijzen zijn wij als Bergschenhoek Luchtcomfort genoodzaakt om per 1 januari 2019 een algemene prijsaanpassing door te voeren tot 5,25%. Eventuele bruto prijsverhogingen vanuit onze toeleveranciers zullen we uiterlijk 1 januari 2019 overnemen. Op deze wijze kunnen wij u de service en kwaliteit blijven bieden die u al jaren van ons gewend bent.

» Lees hier de complete brief

Dé nieuwe standaard voor duurzaam geïsoleerd kanaalwerk

Met gemak uw orders geïsoleerd kanaalwerk uitvoeren? Maak dan kennis met onze duurzame kanaaloplossingen. Zowel bovendaks, met R-Vent SPEED Thermoduct Outdoor, als voor binnen met Climate Recovery én het nieuwe R-Vent SPEED Thermoduct Indoor. Hiermee bieden wij u  de voordeligste en duurzaamste oplossingen. Dé standaard van om standaard geïsoleerd en lichtgewicht kanaalwerk te realiseren.

Ervaar het nu zelf en voer uw projecten met geïsoleerd kanaalwerk uit met Climate RecoveryR-Vent SPEED Thermoduct. Beide producten bieden u flinke voordelen. U kunt uw projecten niet alleen sneller en eenvoudiger uitvoeren. Beide kanaaloplossingen zijn ook zeer duurzaam.

 

Boterdorpseweg 10
2661 AC Bergschenhoek
Tel (010) 5242600 - Fax (010) 5242601
E-mail info@ihb.nl
Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep